Kelas Pedagang FCPO Zamsaham

KELAS PEDAGANG FCPO ZAMSAHAM ini bermatlamat mendedahkan perkara – perkara yang perlu dititik beratkan sepanjang menjadi seorang pelabur atau spekulator. Di dalam dunia kapitalis sekarang, hanya yang kuat atau mempunyai modal yang besar yang sentiasa untung dalam pasaran, manakala yang mempunyai modal yang kecil akan kecundang sekelip mata.

PERINGATAN PENTING ! FCPO adalah tempat anda laburkan sendiri duit anda dalam Pasaran Hadapan Minyak Sawit Mentah (FCPO) dan BUKAN berikan duit anda kepada orang lain untuk dilaburkan.

Si pemodal besar sememangnya merancang untuk memastikan mereka untung dengan cara yang begitu mudah. Dengan sentiasa berhati-hati dan berikiran terbuka pastinya anda akan dapat merasai bahawa sebenarnya seperti ada orang yang sedang mengawal turun naik pasaran saham mahupun FCPO/Indeks.

Bukanlah mudah untuk menjana keuntungan dalam pasaran. Ini kerana pasaran hadapan adalah pasaran yang konsepnya ‘ Zero Sum Game’. Jika anda rugi, ada orang yang untung. Jika anda untung, ada pihak di sebelah yang rugi.

TESTIMONI : SHORT FCPO atau untung FCPO ketika harga turun. Ini terbaiknya FCPO, boleh untung masa harga turun juga.

TESTIMONI : Jumlah untung dengan SHORT dapat RM4,000 lebih…untung masa harga turun lagi

Pasaran hadapan ini boleh dikira seperti seseorang yang pergi berjuang di medan perang. Jika ada senjata, anda harus ada peluru mencukupi. Sudah ada peluru dan senjata, anda harus pandai menembak. Jika tersilap tembak, banyak peluru yang akan dibazirkan. Untuk memastikan anda menang dalam peperangan, strategi dan perancangan awal haruslah dibuat dengan terancang dan teliti. Jika tidak, musuh dengan mudah akan menewaskan anda!

Begitulah perumpamaan anda sebagai seorang pelabur. Ilmu dan Modal yang ada, perlulah diseimbangkan dengan strategi yang mudah tetapi berkesan. Disamping itu anda perlu bersabar dan jangan terburu-buru membuat keputusan berdasarkan turun dan naiknya harga FCPO!

TESTIMONI : 1st time trade dan untung sendiri atas keputusan sendiri. Strategi MASUK dan KELUAR yang digunakan dalam kelas adalah dengan teknik yang tersendiri, supaya masuk tenang keluar juga tenang.

Untuk untung, segala usaha, penat jerih dan komitmen untuk terus belajar adalah rahsia kejayaan sebenar pelabur yang profesional. Tiada orang yang berjaya tanpa adanya usaha. Yakin dan tawakal kepada tuhan yang menjadikan sekalian alam, hasrat untuk meraih kekayaan dalam pasaran saham/pasaran hadapan bukanlah satu impian tetapi kenyataan yang pasti!

Lihat Kandungan Kelas Pedagang FCPO di sini –>>>Logo Advance FCPO

Daftar Kelas